Waldo - Recruitment & Loopbaancoaching Services

Onze missie is om samen de Big Four bereikbaar te maken. Voor iedereen!
Velen ambiëren een carrière binnen de Big Four. Dit is namelijk een favoriete keuze als je op zoek bent naar snelle groei en een lucratief salaris, beide op één plek.

Echter, weten wij als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om binnen te stromen of hoger op de ladder te klimmen zonder de juiste handvatten. Onze missie is om er voor te zorgen dat jij zo snel mogelijk jouw doelen behaald. Door middel van jarenlange ervaring zullen we je door dit proces begeleiden.

 

Sùney

Sinds een aantal jaar werk ik met veel plezier binnen de Big Four. Nu ik terugkijk naar de aanloop hiervan had ik graag iemand gehad die mij in de goede richting had begeleid. Er zijn namelijk enorm veel kansen, echter moet je wel weten hoe die te grijpen. Bij Waldo sta ik daarom klaar om je daarbij te helpen:).

Tim

Hoi! Leuk dat je de moeite neemt om wat meer over mij te weten te komen. Ik heb het altijd al leuk gevonden om mensen te helpen bij het maken van een nieuwe stap. Bij Waldo heb ik de unieke kans gekregen om de schakel te zijn tussen jouw kwaliteiten en het begin van een topcarrière.

Join ons team!

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die met ons een community op willen bouwen binnen de Recruitment & Loopbaancoaching.