Tech Talent Incubator

Het aanbod hoogopgeleide technische professionals is kleiner dan de toenemende behoefte van de markt. Wij begrijpen dat het investeren in een toekomstbestendige organisatie daarom geen gemakkelijke opgave is. UTS ondersteunt u in dit proces door middel van een transparante, flexibele, en SMART-gedreven aanpak.

Winning in Digital – Technology Transformation

De wereld verandert snel, en we zien dat COVID-19 een enorme economische impact zal hebben. Digitalisering leidt tot niewe manieren om uw productie, arbeid, en consumptie te organiseren. Tegelijkertijd neemt de concurrentie van BigTechs toe. Deze nieuwkomers bieden diensten die verder gaan dan conventionele business modellen. Bovendien veranderen de verwacthingen van klanten naar aanleiding van hun ervaringen met deze BigTechs. Wij begrijpen dat de tijd voor actie daarom nu is. UTS biedt u on-demand toegang tot high-skilled expertise en ondersteunt uw Technology Transformation op een veilige, betrouwbare, en kosteneffictieve manier.

Digitization and integration of value chains

Cloud Computing – Accelerate enterprise agility

Een SMART-gedreven cloud-transformatie verhoogt de wendbaarheid van uw organisatie. UTS biedt inzicht in de belangrijkste uitdagingen voor een succesvolle integratie naar de cloud en een framework voor het starten van uw transformatie activeiten om cloud naar een nieuw niveau te tillen.

IoT platforms – Connect your devices

Er zijn slimme sensoren in huizen, ziekenhuizen, auto’s, fabrieken, en duizenden andere locaties. Met de toename van digitale apparaten, worden oplossingen om deze met elkaar te verbinden en de data te verzamelen, op te slaan, en te analyseren cruciaal. UTS biedt brede en diepgaande IoT-diensten om uw organisatie toekomstbestendig te maken.

Cybersecurity – Insights in your cyberthreats

Gedreven door wereldwijde interconnectiviteit neemt het cybersecurity risico toe. Of u nu een klein bedrijf bent of een grote multinational, elke dag bent u afhankelijk van computersystemen. UTS brengt uw grootste cyberrisico’s in kaart en bepaalt het vereiste niveau van cybersecurity voor uw organisatie ondersteund door ons securityteam.

Digitalization of product and service offerings

Multilevel customer interaction and customer profiling – Accelerate your customer experience

Onze multilevel customer interaction diensten bieden uw klanten meerdere manieren om uw organisatie te bereiken en zorgen ervoor dat ze een uniforme service ontvangen, ongeacht de channel. UTS streeft ernaar uw klanttevredenheid te verhogen door de user experience in het digitale tijdperk te verbeteren.

Big data analytics – Improve your decision-making

Of u nu op zoek bent naar interactive analytics, realtime analytics, data warehousing, big data processing, of dashboarding and visualizations skills, UTS biedt de expertise om antwoorden te verkrijgen vanuit al uw data naar uw klanten.

3D printing – Explore broader areas of customer value

Maak uw organisatie toekomstbestendig met expertise op het gebied van 3D-printing door tijd te besparen en hoge opstartkosten te vermijden, de flexibiliteit te vergroten, customized diensten aan te bieden, en te experimenteren met innovatieve materialen.

Data-driven business model innovation

Machine Learning Services – Build, train, and deploy ML models

Een volledig beheerde dienst die Data Scientists aanbiedt om ML-modellen te bouwen, trainen, en te implementeren. U kunt uw ML-use-cases gemakkelijk inzetten, van predictive maintenance, tot computer vision, en het voorspellen van klantgedrag.

AI Services – Maximize Impact

UTS biedt ML Audits en kant-en-klare intelligence voor uw applicaties en workflows om uw bedrijsresultaten te optimaliseren. Verder bieden wij de service voor het monitoren en beheren van uw infrastructuur, zodat uw modellen actief blijven.

Data-Driven Advisory Services – Innovate Your Business

Aan de hand van bewezen modellen, concepten, en theorieën gaan we door middel van use cases met elkaar aan de slag met als doe het leggen van de basis voor succesvolle data gedreven projecten.